Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Marec 2024
Po Ut St Št Pi So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Vyhlásenie o prístupnosti

Charitatívny bazár NATO 2016 - slávnostné odovzdanie symbolických šekov


Charitatívny bazár NATO 2016 - slávnostné odovzdanie symbolických šekov

Dňa 30. januára 2017 boli v priestoroch veliteľstva NATO v Bruseli slávnostne odovzdávané symbolické šeky s finančnou pomocou od charitatívnej organizácie NATO Charity Bazzaar, ktoré odovzdal v mene náčelníka generálneho štábu Ozbrojených síl SR, vojenský predstaviteľ Slovenskej republiky pri Vojenskom výbore NATO a EÚ generálmajor Miroslav KOCIAN.

Charitatívny bazár NATO je spoločným dobročinným podujatím členských a partnerských štátov NATO, ktorého výťažok je určený najmä na podporu detí, ľuďom v núdzi či so zdravotnými problémami, do ktorého sa môžu zapojiť aj slovenské neziskové organizácie zamerané na charitatívnu činnosť. Viac informácií o využití finančných prostriedkov, podmienky, usmernenia, ako sa uchádzať o finančný príspevok pre neziskovú organizáciu, informácie o charitatívnej organizácii NATO Charity Bazzaar sa nachádza na stránkach www.natocharitybazaar.org

Tohto roku si symbolický šek prevzala nezisková organizácia „PROFÍCIO“ zo Slovenskej republiky, ktorá svojim projektom oslovila predstaviteľov medzinárodnej organizácie „NATO Charity Bazaar“ – Charitatívny bazár NATO. „PROFÍCIO“ je  atletický klub zdravotne postihnutých občanov zaoberajúci sa športom zdravotne postihnutých občanov. V športe, ktorý táto organizácia vykonáva dokázali nájsť miesto mnohí ľudia, ku ktorým sa osud zachoval kruto a zaradili sa do skupiny zdravotne postihnutých občanov. Obetavou prácou ľudí, ktorí sa starajú o týchto občanov sa podarilo za krátku dobu zapojiť zdravotne postihnutých občanov do spoločenského života. 

Vďaka aktivite našej komunity počas posledných ročníkov tohto podujatia boli úspešné viaceré slovenské projekty, ktoré získali finančné prostriedky  zo zisku tohto podujatia a sme radi, že sme mohli byť aj my jeho súčasťou.


Charitatívny bazár NATO 2016 - slávnostné odovzdanie symbolických šekovCharitatívny bazár NATO 2016 - slávnostné odovzdanie symbolických šekov

Autor: ÚVP Brusel - Dátum: 01.02.2017
Čítanosť: 2623
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share