Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Január 2019
Po Ut St Št Pi So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   


Vyhlásenie o prístupnosti

Posledný Milrep-Cup v súčasných priestoroch NATO s fantastickým umiestnením SVK tímu


Posledný Milrep-Cup v súčasných priestoroch NATO s fantastickým umiestnením SVK tímu
Dňa 22. mája 2016 bol v priestoroch NATO organizovaný okrúhly 20. ročník Inter - MILREP Football Championship. Aj tohto roku sa Stálej delegácii SR pri NATO podarilo zostaviť silný futbalový tím ktorý mal jasné predsavzatie – byť lepší ako minulého roku, kde sme sa umiestnili na štvrtom mieste. Vtedy sme si sľúbili,  že zdokonalíme techniku a zvýšením počtu pravidelných tréningov zlepšíme aj streľbu z pokutového kopu.
V tomto roku sa proti sebe postavilo 18 mužstiev s cieľom získať pohár a tým aj právo zorganizovať ďalší ročník tohto úspešného turnaja. Zloženie nášho tímu dávalo predpoklad dobrého umiestnenia sa na šampionáte. Skupinu, kde sme mali veľa kvalitných súperov (Nemecko, Estónsko, Gruzínsko + Azerbajdžan, Taliansko NATO a Poľsko) sme jednoznačne vyhrali a čakali sme, aké krajiny nám tohto roku vyžrebujú organizátori. Sily sme si v ďalších kolách tak postupne zmerali s mužstvami Čiech, NATO Oldies a Talianska NATO, kde sme vyhrali buď v riadnom hracom čase, alebo na pokutové kopy a postúpili tak až do finále. Tam sa proti nám postavilo mužstvo medzinárodného štábu NATO, minuloročný víťazi, s ktorým sme v riadnom hracom čase remizovali. Osudným sa nám však stali pokutové kopy. A tak aj napriek tomu, že sme v riadnom hracom čase žiaden z deviatich odohraných  zápasov neprehrali, skončili sme na vynikajúcom druhom mieste. Z tímov zostavených z jednotlivých štátov sme boli ale najlepší. A naše predsavzatie do budúceho roku?  Zintenzívniť tréningy a zlepšiť streľbu z pokutového kopu.
Vzhľadom k budúcoročnému sťahovaniu do nových priestorov NATO, bude mať tento šampionát o 12 mesiacov svoju premiéru na nových ihriskách. Aj tam ale budeme našim futbalistom držať palce rovnako zodpovedne, ako v tomto roku.

Posledný Milrep-Cup v súčasných priestoroch NATO s fantastickým umiestnením SVK tímuPosledný Milrep-Cup v súčasných priestoroch NATO s fantastickým umiestnením SVK tímuPosledný Milrep-Cup v súčasných priestoroch NATO s fantastickým umiestnením SVK tímuPosledný Milrep-Cup v súčasných priestoroch NATO s fantastickým umiestnením SVK tímu

Autor: UVP - Dátum: 23.05.2016
Čítanosť: 2942
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share