Charitatívny bazár NATO 2017 – slávnostné odovzdanie symbolických šekov


Charitatívny bazár NATO 2017 – slávnostné odovzdanie symbolických šekov

Dňa 29. januára 2018 boli v priestoroch veliteľstva NATO v Bruseli slávnostne odovzdané symbolické šeky s finančnou pomocou od medzinárodnej charitatívnej organizácie NATO Charity Bazaar. Z výťažku výročného 50-teho bazáru, ktorý sa konal v dňoch 18. – 19. novembra 2017 bolo tentoraz podporených 11 belgických a 23 medzinárodných charitatívnych organizácií, medzi ktorými bolo aj zastúpenie Slovenskej republiky, ktorú zastupovalo občianske združenie “MŠK Senec“.

Z rúk národnej reprezentantky SR v organizácii NATO Charity Bazaar, p. Ivety NOVOSADOVEJ si symbolický šek prevzali výkonný riaditeľ občianskeho združenia „MŠK Senec“ Ing. Dušan BADINSKÝ a majiteľ združenia p. Ľudovít SZABO. Vo svojom projekte chcú zabezpečiť športové oblečenie a výstroj deťom so zdravotným postihnutím a tým ich zapojiť do spoločenského života.

Charitatívny bazár NATO je spoločným dobročinným podujatím členských a partnerských štátov NATO, ktorého výťažok je určený najmä na podporu detí, ľuďom v núdzi či so zdravotnými problémami, do ktorého sa môžu zapojiť aj slovenské neziskové organizácie zamerané na charitatívnu činnosť. Viac informácií o využití finančných prostriedkov, podmienky, usmernenia, ako sa uchádzať o finančný príspevok pre neziskovú organizáciu, informácie o charitatívnej organizácii NATO Charity Bazaar sa nachádza na stránkach www.natocharitybazaar.org.



Autor: ÚVP - Dátum: 30.01.2018
Čítanosť: 2553
Verzia pre tlač

Skočiť na menu