Zhromaždenie pri príležitosti nástupu na funkciu Vojenský predstaviteľ pri Vojenských výboroch NATO a EÚ


Zhromaždenie pri príležitosti nástupu na funkciu Vojenský predstaviteľ pri Vojenských výboroch NATO a EÚ Dňa 3. 4. 2017 sa za účasti profesionálnych vojakov ÚVP, ako aj profesionálnych vojakov, ktorí sú na pozíciách v medzinárodných štáboch v Bruseli konalo zhromaždenie pri príležitosti nástupu generálmajora Ing. Ondřeja Novosada, Ph.D. na pozíciu Vojenského predstaviteľa pri Vojenských výboroch NATO a EÚ.

Generálmajor Novosad v príhovore ocenil doterajšiu prácu ÚVP ako aj prácu vojakov v medzinárodných štáboch a vyjadril nádej že obdobná spolupráca a dosahovanie kvalitných výsledkov budú pokračovať aj v nasledujúcom období pod jeho velením.

Generálmajor Novosad okrem pôsobenia na rôznych veliteľských stupňoch v rámci OS SR na Slovensku pôsobil aj ako zástupca veliteľa žpr. OSN UNTAES vo Východnom Slavónsku a ako veliteľ kontingentu v operácii KFOR v Kosove  a operácii Iracká sloboda v Iraku. Do Bruselu prišiel z postu veliteľa pozemných síl OS SR a vo funkcii začal pôsobiť od 1. 4. 2017.


Zhromaždenie pri príležitosti nástupu na funkciu Vojenský predstaviteľ pri Vojenských výboroch NATO a EÚZhromaždenie pri príležitosti nástupu na funkciu Vojenský predstaviteľ pri Vojenských výboroch NATO a EÚZhromaždenie pri príležitosti nástupu na funkciu Vojenský predstaviteľ pri Vojenských výboroch NATO a EÚZhromaždenie pri príležitosti nástupu na funkciu Vojenský predstaviteľ pri Vojenských výboroch NATO a EÚ

Autor: ÚVP Brusel - Dátum: 03.04.2017
Čítanosť: 3454
Verzia pre tlač

Skočiť na menu